Inschrijving geopend voor 3de Lean Construction Symposium

Wij nodigen u graag uit voor ons derde jaarlijkse Lean Construction Symposium, dat dit jaar in samenwerking met Pioneering, Saxion Hogeschool en Universiteit Twente georganiseerd wordt, met als thema:

LEAN als LEGO:
standaardisatie versus innovatie

Datum 13 april 2016, 12.30 uur tot 19.00 uur
Locatie: Saxion Hogeschool, Enschede

Tijdens dit symposium willen we u door middel van verschillende inspirerende sprekers en creatieve workshops laten zien dat standaardisatie de weg vrijmaakt voor innovatie.

Gevarieerd programma
Mathijs van Dijk, CEO WeLL DesignEen van de twee keynotes is van Mathijs van Dijk, CEO van WeLL Design, een innovatief industrieel ontwerpbureau dat aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling van ‘MorgenWonen’ van VolkerWessels. De keynote gaat over: Hoe zouden Ikea, Google of Apple het aanpakken? Wat is de systematiek om een seriegrootte van n=1 te kunnen realiseren? Iedereen heeft immers behoefte aan een specifieke maatvoering, uitrusting en uiterlijk, die ook nog eens veranderbaar is.

Naast lezingen is er ook veel ruimte voor interactie. U kunt kiezen uit een gevarieerd programma aan workshops, zoals een serious game ontwikkeld aan de Universiteit Twente: Tower of Infinity. Deze simuleert een situatie waarin een toren moet worden ontworpen en gebouwd volgens een geïntegreerd contract. Ook kunnen de deelnemers tijdens een van de workshops zelf ervaren in hoeverre je zelf nog invloed hebt op een gestandaardiseerd ontwerp, waarbij de beste ontwerpen 3D geprint zullen worden. En er zijn interactieve sessies van industriële bouwers, die graag uw feedback willen.
Logo LEGO Education Innovation StudioTevens wordt dit jaar weer de Lean Construction Student Award uitgereikt voor beste afstudeerder op het snijvlak van lean en de bouw.

Aanmelden
Voor dit symposium kunt u zich hier inschrijven. Deelname en plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding. Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers kunt u aangeven of u op de reservelijst wilt worden geplaatst. Het uitgebreide programma zal begin maart naar u verstuurd worden. Twee weken voor het symposium krijgt u een mail toegezonden waarin u de keuzes van uw workshops aan kunt geven.

Voor het symposium vragen wij u een bijdrage van €170,-.
Pioneering deelnemers betalen een gereduceerd tarief van €120,- .
Studenten betalen een speciaal tarief van €20,-. Alle bijdragen zijn vrijgesteld van btw.
De bijeenkomst is inclusief lunch, tussentijdse drankjes, snacks en afrondende borrel.

Logo_Saxion Logo_Pioneering Logo_UTwente

Logo LCN-NL-rgb

Dit bericht is geplaatst in Bijeenkomsten, LC Summit, Symposium. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *