Lean Construction Symposium 2015 op 12 mei te Breda

Ons jaarlijks symposium staat weer gepland en wel op dinsdag 12 mei te Breda. We zijn dit jaar te gast bij Avans Hogeschool, met wie wij dit evenement organiseren. Dit gebeurt samen met hun Expertisecentrum Duurzame Innovatie.

Logo Avans    Logo EDI Avans

Het hoofdthema van dit jaar is dan ook: Lean & Duurzaamheid. Hieronder komen een drietal subthema’s, zoals: projectontwikkeling, design for disassembly en personeelsontwikkeling.
Hiervoor zoeken wij nog sprekers en workshops! Weet je nog iemand of heb je zelf een interessante case? Stuur ons dan een berichtje!

Ook is er weer de verkiezing van beste Lean Construction afstudeerder, voor studenten die met een 8 of hoger zijn afgestudeerd. Dus meld je aan als je een kans wilt maken!

Reserveer in ieder geval alvast 12 mei 2015 in je agenda. Zodra we meer details weten, zoals sprekers en workshops, dan plaatsen we dat op de site.

Dit bericht is geplaatst in Bijeenkomsten, LC Summit. Bookmark de permalink.

Één reactie op Lean Construction Symposium 2015 op 12 mei te Breda

 1. Kuiper schreef:

  Misschien een idee om ook de status van lean in de bouw te adresseren. Ja er is pull planning en dagstart e.d. maar rondvragende op de laatste Contacta (November 2014, Goes) was mij duidelijk dat lean niet leeft maar gezien wordt als een snel trucje om kosten te besparen – niet erg duurzaam dus. Een paar antwoorden die ik noteerde
  “wij doen lean als de klant erom vraagt…!”
  “doel van lean is 10% kosten reductie”
  “moeten we ook “lean” in kantoor doen…?
  “wat is lean?”

  Als er belangstelling is dan kan ik het lean perspectief (niet alleen de truccendoos) goed presenteren maar anderen kunnen dat ongetwijfeld ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *