Student Award

Studenten die in het studiejaar 2015 – 2016 zijn afgestudeerd aan HBO of universiteit op een lean construction onderwerp worden uitgenodigd mee te dingen naar de Lean Construction Student Award. Het afstudeerwerk moet een eindcijfer 7,5 of hoger gekregen hebben en zal worden beoordeeld op waardevermeerdering van het lean construction gedachtegoed.

Juryvoorzitter Ype Cuperus leest het juryrapport voorDrie nominaties
Een jury van lean experts zal drie inzendingen nomineren voor de Student Award. De drie genomineerden presenteren in pecha kucha stijl hun werk tijdens het derde Lean Construction Symposium, op 13 april 2016 bij de Hogeschool Saxion te Enschede. Na de presentaties zullen de genomineerden door de jury worden bevraagd, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt en gehuldigd.

Prijs
De prijs zal bestaan uit een oorkonde, een fraaie herinnering en vooral een unieke kans zichzelf te presenteren voor een publiek van geïnteresseerden.

Inzending
Ben jij net afgestudeerd en voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan je afstudeerwerk voor 12 maart 2016 als pdf naar: [email protected] t.a.v. Ype Cuperus.