Wie wint dit jaar de LCN-NL student award?

Lean in de bouw begint bij het onderwijs. Lean Construction Netwerk Nederland (LCN-NL) bevordert de relatie tussen de bouwindustrie en de wereld van onderwijs en onderzoek. Voor deze wederzijdse kennismaking bieden wij pas afgestudeerden een podium om hun werk voor geïnteresseerde professionals te presenteren. We doen dit door de LCN-NL student award uit te reiken.

Lean Construction Student Award 2014 voor beste afstudeerder op snijvlak van lean en bouw

LCN-NL student award
Ben jij in het studiejaar 2014 – 2015 afgestudeerd aan HBO of universiteit op een lean construction onderwerp? Ding dan mee naar de LCN–NL student award. Het afstudeerwerk moet een eindcijfer 8 of hoger gekregen hebben en zal worden beoordeeld op waardevermeerdering van het lean construction gedachtegoed.

Drie nominaties
Een jury van lean experts zal drie inzendingen nomineren voor de LCN-NL student award. De drie genomineerden presenteren in Pecha Kucha-stijl hun werk tijdens de tweede Lean Construction Summit 2015 op 12 mei bij de Avans Hogeschool te Breda. Na de presentaties zullen de genomineerden door de jury bestaande uit de expert sprekers worden bevraagd, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt en gehuldigd.

Prijs
De prijs bestaat uit een oorkonde, een fraaie herinnering en vooral een unieke kans je te presenteren voor een publiek van geïnteresseerden.

Inzending
Doe je mee? Stuur dan je werk als pdf voor 1 mei 2015 naar: [email protected].

Namens LCN-NL,
Ype Cuperus

Dit bericht is geplaatst in Bijeenkomsten, Lean Bouwen Afstudeer Award, Symposium. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *